Ισολογισμοί για μη Οικονομικούς

Ισολογισμοί για μη Οικονομικούς

Κατάσταση
Δεν έχετε Εγγραφεί
Τιμή
99€

Ισολογισμοί για μη Οικονομικούς

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 112'

Εκπαιδευτής

Νάρκισσος Γεωργιάδης (EXECON)

Περιγραφή Μαθήματος

Ανακαλύψτε πώς δημιουργούνται οι ισολογισμοί, οι καταστάσεις εσόδων και οι ταμειακές ροές και πώς αλληλοεπιδρούν.

Μάθετε να διαβάζετε γρήγορα και εύκολα ακόμα και τους πιο σύνθετους Ισολογισμούς.

Μάθετε να ανακαλύπτετε τι κρύβεται πίσω από τα νούμερα ενός Ισολογισμού, να αναγνωρίζετε με μια γρήγορη ανάγνωση πότε μια εταιρεία δεν είναι υγιής καθώς και πότε τα νούμερα που δημοσιεύονται δεν λένε την πραγματικότητα.

Το μάθημα Κατανόηση Ισολογισμών για μη Οικονομικούς σας μαθαίνει με απλές και εύκολες έννοιες την δομή και τον τρόπο δημιουργίας των Οικονομικών Καταστάσεων και να ξεκλειδώνετε κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και τις δυνατότητες μιας επιχείρησης.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επιχειρηματίες
  • Σε στελέχη όλων των επιπέδων
  • Σε επενδυτές

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:

  • Να διαβάζετε οποιοδήποτε Ισολογισμό
  • Να δημιουργείτε έναν από το μηδέν
  • Να τον φέρνετε σε ισορροπία
  • Να τον συνδέετε με τα αποτελέσματα χρήσης και τις ταμειακές ροές
  • Να αντιλαμβάνεστε έγκαιρα τον οικονομικό κίνδυνο και το επενδυτικό ρίσκο σε μια εταιρεία
  • Να καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε στην καθημερινή διοίκηση της επιχείρησης σας προκειμένου να μην δημιουργούνται οικονομικοί κίνδυνοι.
Νάρκισσος Γεωργιάδης, ΜΒΑ Strategist & Executive Advisor Managing Partner, EXECON Executive Consulting. Senior Advisor, Werner International - 2Grow
Νάρκισσος Γεωργιάδης

Νάρκισσος Γεωργιάδης, ΜΒΑ. Strategist & Executive Advisor. Managing Partner, EXECON Executive Consulting. Senior Advisor, Werner International.

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Νάρκισος (Νάσσος) Γεωργιάδης έχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh (ΗΠΑ) και MBA από το Manchester Business School (Αγγλία).
Ξεκίνησε την καριέρα του με την Procter&Gamble στη Γερμανία και από το 1998 έως το 2016 διατέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος θυγατρικών εταιριών στην Ελλάδα και Ιταλία του Γερμανικού Πολυεθνικού Ομίλου Daimler και Διευθύνων Σύμβουλος του εισηγμένου στο ΧΑΑ ομίλου της Ελληνικής Υφαντουργίας. Tα τελευταία 2 χρόνια έχει ιδρύσει την εξειδικευμένη σε αναδιαρθρώσεις εταιρία συμβούλων EXECON, την εξειδικευμένη σε καινοτομία εταιρία συμβούλων MENS&Co και συνεργάζεται με την Νο1 εταιρία συμβούλων στην κλωστοϋφαντουργία Werner International σε projects στην Ευρώπη, Αφρική και Ασία.
Ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Λεωφορείων Mercedes-Benz στην Ελλάδα και στην Ιταλία, από το 1998 έως το 2007, σχεδίασε και υλοποίησε σχέδια επιχειρησιακής ανάπτυξης και στρατηγικής, οδηγώντας την ελληνική θυγατρική σε πωλήσεις από € 20 εκατ. σε € 110 εκατ. σε μόλις 6 χρόνια, ενώ στην Ιταλία ξεπέρασε για πρώτη φορά πωλήσεις € 300 εκατ.
Στην πορεία του αυτή έχει διοικήσει πάνω από 2.000 άτομα, προσλαμβάνοντας και εξελίσσοντας εκατοντάδες στελέχη.
Διαθέτει έτσι, σημαντική εμπειρία στη διοίκηση εταιριών, τόσο σε συνθήκες γρήγορης ανάπτυξης όσο και βαθιάς κρίσης μέσα σε μία από τις πιο δύσκολες οικονομικές περιόδους για την Ελλάδα αλλά και όλη την Ευρώπη.
Σήμερα, βοηθάει επιχειρηματίες και διευθύνοντες συμβούλους να διατηρήσουν και να αυξήσουν την αξία των επιχειρήσεων τους υλοποιώντας προγράμματα αναδιάρθρωσης, ανάπτυξης και καινοτομίας.
Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπ. Δικαιοσύνης, Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το YPO-INSEAD και Πιστοποιημένος Coach της Μεθόδου Ανάπτυξης Καινοτομίας σε Επιχειρήσεις FORTH.
Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά 13 & 15 ετών και ζει από το 2008 στη Θεσσαλονίκη.

Course Content

Περιεχόμενο Κεφαλαίου
Περιεχόμενο Κεφαλαίου