Τιμολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική

Τιμολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική

Κατάσταση
Δεν έχετε Εγγραφεί
Τιμή
149€

Τιμολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 49'

Εκπαιδευτής

Τάσος Κυριακίδης

Περιγραφή Μαθήματος

Η τιμή είναι το μοναδικό από τα 4 συστατικά του μίγματος μάρκετινγκ που δημιουργεί έσοδα.

Ο καθορισμός τιμών και τιμολογιακής πολιτικής είναι μια διαδικασία δύσκολη και περιπλοκή την οποία συνήθως αποφασίζουν υψηλά ιστάμενα στελέχη της επιχείρησης.

Η κατανόηση των βασικών εννοιών και στρατηγικών που ακολουθούνται μας βοηθά είτε είμαστε, πωλητές είτε στελέχη είτε ελεύθεροι επαγγελματίες να κάνουμε την διαφορά με κερδοφόρες πωλήσεις.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε στελέχη εμπορικής και οικονομικής διεύθυνσης
  • Σε επαγγελματίες πωλητές
  • Σε επιχειρηματίες και ελευθέρους επαγγελματίες

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

  • Να ορίσουμε τις εννοείς τιμή, αξία , κόστος, πραγματικός/η, αντιλαμβανόμενος/η
  • Να διευκρινίσουμε ποσό σημαντικό είναι να καθορίζουμε τιμές για το μέλλον της οποιασδήποτε δραστηριότητας
  • Να αναφερθούμε στην διαδικασία τοποθέτησης τιμής και διαμόρφωσης τιμολογιακής πολιτικής
  • Να μάθουμε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το ύψος της τιμής και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε την βέλτιστη τιμή
  • Να διερευνηθούν ποιες από τις πολλές προσεγγίσεις της τιμολογιακής πολιτικής μας ταιριάζουν κάθε φορά
  • Ποια λάθη πρέπει να αποφύγουμε όταν τιμολογούμε ένα προϊόν η μια υπηρεσία
  • Να αναφερθούμε στους νομικούς περιορισμούς
Τάσος Κυριακίδης - 2Grow
Τάσος Κυριακίδης

Τάσος Κυριακίδης

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Τάσος Κυριακίδης είναι από το 2013 Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε , στο παρελθόν έχει επίσης διατελέσει Γενικός Διευθυντής της Εκδοτικής Βόρειου Ελλάδας (AΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ) και των εταιριών ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ, PYRAMIS, PEGASUS, PUBLISHING (ΕΘΝΟΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΡΙΣ-MEGATV), KLEEMANN, KLEFER.Επίσης έχει πολυετή επαγγελματική πείρα και ως ανώτατο στέλεχος σε σημαντικές βιομηχανικές εταιρίες όπως η PHILKERAM JOHNSON και η BALKAN EXPORT. O Τάσος Κυριακίδης συμμετέχει στο ΔΣ της ΚΡΙΚΡΙ και έχει συμβουλέψει μέχρι σήμερα πλήθος επιτυχημένων εταιριών όπως η ISOMAT, EXPERT, INART, PAKKETO, ELITHERM.

Ο Τάσος Κυριακίδης αποφοίτησε την Οικονομική Σχολή ΝΟΕ Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1981 με άριστα (9) από όπου έλαβε 3 υποτροφίες κατά την διάρκεια των σπουδών του. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στη διοίκηση των επιχειρήσεων (MBA) το 1983 επίσης με άριστα 3,5/4,0 στο UNIVERSITY OF TOLEDO στο Ohio ΗΠΑ.

Μέχρι σήμερα είναι Γενικός γραμματέας του ΔΣ ΣΕΒΙΖ (Σύνδεσμος βιομηχανιών ζωοτροφών) και μέλος του ΔΣ Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ).

Στο παρελθόν έχει διατελέσει γραμματέας της ΕΕΔΕ και πρόεδρος του ΕΙΜ (Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ) Μακεδονίας καθώς και μέλος ΔΣ και   Α αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Διετέλεσε επίσης επί 16 έτη Επισκέπτης Καθηγητής του Executive MBA του University of Sheffield στο City College Θεσσαλονίκης . Επίσης έχει εργαστεί και ως εισηγητής πολλών επιτυχημένων σεμιναρίων σχετικά με την διοίκηση των επιχειρήσεων παράλληλα με τα επαγγελματικά του καθήκοντα.