Η Τέχνη των Ερωτήσεων

Η Τέχνη των Ερωτήσεων

Κατάσταση
Δεν έχετε Εγγραφεί
Τιμή
99€

Η Τέχνη των Ερωτήσεων

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 26'

Εκπαιδευτής

Μανούσος Μαροπάκης (BrainUp)

Περιγραφή Μαθήματος

Η Τέχνη των Ερωτήσεων κλειδί για τον καθορισμό των Αναγκών
Ότι μαθαίνουμε στα πρώτα χρόνια της Ζωής μας προέρχεται από την παρατήρηση των γύρω μας και από τις ερωτήσεις μας. Ρωτάμε για τα πάντα. Μεγαλώνοντας , συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε Ερωτήσεις, αλλά λιγότερο συχνά και πολλές φορές λανθασμένα.
Το Μάθημα αυτό, σας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο των ερωτήσεων με σκοπό την πώληση. Δίνει με απλό τρόπο τεχνικές και μεθοδολογία ερωτήσεων, ώστε να γίνουν αυτές αναπόσπαστο εργαλείο στην διαδικασία της Πώλησης

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες πωλητές Υπηρεσιών και Προϊόντων
  • Σε όσους εμπλέκονται σε Πωλήσεις
  • Σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ολοκλήρωσης αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:

  • Να κατανοήσετε την αξία των ερωτήσεων στην διαδικασία Πώλησης
  • Να μάθετε τεχνικές στην χρήση των ερωτήσεων
  • Να ανακαλύψετε την σχέση των ερωτήσεων με την ενεργητική ακοή
  • Να εξασκηθείτε στην χρήση των ερωτήσεων μέσα από εφαρμοσμένες και πρακτικές μεθοδολογίες
Μανούσος Μαροπάκης - 2Grow
Μανούσος Μαροπάκης

Μανούσος Μαροπάκης

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Μανούσος Μαροπάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχει εργασθεί σε μεγάλες εταιρείες ως Διευθυντής Πωλήσεων & Trade Marketing. Συνεργάστηκε με την TEAM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για 5 έτη ως εκπαιδευτικός συνεργάτης και ως μέτοχος.

Έχει εκπαιδευτεί ως εισηγητής σε θέματα Management, Category Management, Μerchandising, Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Τεχνικών Παρουσιάσεων στη Δανία, Αγγλία και Γαλλία.

Είναι ένας από τους λίγους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Harvard Business Publishing στην Ελλάδα και καταμετρά στην εμπειρία του, πλήθος διδακτικών ωρών πίσω από υλοποίηση προγραμμάτων του συγκεκριμένου οργανισμού. Επιπρόσθετα, έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής προσωπικής ανάπτυξης μέσω της μεθοδολογίας «Goal Mapping».

Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 28.000 άτομα σε μεγάλες εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο σε θέματα Management, Πωλήσεων, Merchandising, Διαπραγματεύσεων, Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης Πελάτη, Τεχνικές Παρουσιάσεων, Προσωπικής Ανάπτυξης, Καθοδήγησης, Παρακίνησης και Οργάνωσης Χρόνου.

Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 400 σεμινάρια Βιωματικής Κατεύθυνσης μέσω της μεθοδολογίας Kolb. Ταυτόχρονα, δρα ως σύμβουλος σχεδιασμού και υλοποίησης Στρατηγικής σε Οργανισμούς & Εταιρίες σε Ελλάδα & Κύπρο.

Έχει διατελέσει κεντρικός ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων όπως: Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, MIT Enterprise Forum Greece, PRIME Insurance, MDRT, NN Hellas, Metlife, Interamerican, Prime Insurance, CNP Cyprialife, Eurolife, Astra Zeneca, Τ EDxUniversityofPiraeus κ.α.

Σήμερα είναι ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Brain Up Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Course Content