Wellbeing – Εργασία και ευεξία

Wellbeing – Εργασία και ευεξία

Κατάσταση
Δεν έχετε Εγγραφεί
Τιμή
29€

Wellbeing - Εργασία και ευεξία

Συνολική διάρκεια βίντεο-κεφαλαίων: 37'

Εκπαιδευτής

Γιάννης Μπουρτσουκλής (E-Marketing Clusters)

Περιγραφή Μαθήματος

Τα τέσσερα ενοποιημένα μαθήματα, στοχεύουν να προσφέρουν υποστήριξη σε όλους εμάς που εργαζόμαστε από το σπίτι, περιστασιακά ή μακροπόθεσμα, και να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αποδοτικοί αλλά και ευγενικοί στους εαυτούς μας και σε εκείνους με τους οποίους μπορεί να μοιραζόμαστε τον χώρο μας.
Θα εξερευνήσουμε έξυπους τρόπους να βελτιώσουμε την επικοινωνία με τους συναδέλφους μας, προωθήσουμε τη συνεργασία, διατηρήσουμε βέλτιστη ευεξία και να γαλουχήσουμε αισθήματα χαράς για μια θετική ψυχοσωματική κατάσταση.

Ξεκινήστε την εκμάθηση για ένα πιο λαμπρό, θετικό και αποδοτικό μέλλον.

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους όσους εργάζονται στο σπίτι περιστασιακά ή μακροπόθεσμα

Απαιτήσεις/Προϋποθέσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου

Στόχοι

Ο μέγιστος στόχος μας είναι να βιώνουμε καθημερινά τη ζωή μας, την εργασία μας και τις σχέσεις μας με το περιβάλλον και τους γύρω μας θετικά και επικοδομητικά.

Γιάννης Μπουρτσουκλής - 2Grow
Γιάννης Μπουρτσουκλής

Γιάννης Μπουρτσουκλής

Σύντομο Βιογραφικό Εκπαιδευτή

Ο Γιάννης Μπουρτσουκλής έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον πλήρη κύκλο εκπαίδευσης (ανάλυση αναγκών κατάρτισης, σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση) και μια δεκαετία εμπειρίας στο Marketing και την Επικοινωνία. Έχει εργαστεί κυρίως στους τομείς των αεροπορικών εταιριών, της εκπαίδευσης, της πληροφορικής και των υπηρεσιών, και το πάθος του είναι να προσφέρει θετικά εταιρικά αποτελέσματα και συναρπαστικά εκπαιδευτικά ταξίδια μέσα από τα μαθήματά του.

Ο Γιάννης έχει σχεδιάσει, πραγματοποιήσει, παραδώσει και αξιολογήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για πολυεθνικές αεροπορικές εταιρίες στην Αγγλία, Ευρώπη, Τουρκία, Σκανδιναβία, Αυστραλία και Νότια Αμερική. Επίσης έχει εργαστεί σαν Ανώτερος Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας και σαν Σύμβουλος στον τομέα της εκπαίδευσης για εταιρείες και οργανισμούς όπως οι British Airways, Virgin Atlantic, NHS, Gate Group, Quintessentially στην Αγγλία, TUI και Grecotel στην Ελλάδα & τα Κανάρια Νησιά και στον τομέα της εκπαίδευσης με πολυάριθμα σχολεία στην Αγγλία. Επιπλέον, έχει παραδώσει ομιλίες στα θέματα των πωλήσεων και influencing καθώς και τεχνικές εταιρικές παρουσιάσεις.

Ο Γιάννης είναι πτυχιούχος του University of Westminster στο Λονδίνο, στο τμήμα οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας στην Ελλάδα, έχει το μεταπτυχιακό δίπλωμα DipM του Chartered Institute of Marketing (CIM) στο τμήμα Branding & Marketing, έχει πιστοποιηθεί με τον διορισμό Qualified Teacher Status (QTS) από το General Teaching Council in England, και με τους τίτλους MCIM & Chartered Marketer από το CIM και έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα NPQML από το National College for Teaching and Leadership.

Τμήμα IT, Front-End Web Developer