Γιατί αποτυγχάνουν οι start-ups

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_single_image image="11399" img_size="full" css_animation="fadeIn"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text] Θέμα Webinar: “Γιατί αποτυγχάνουν οι start-ups” Ημέρα: Τετάρτη 15 Μαρτίου Ώρα: 18:00 - 18:45 Αξία: Δωρεάν* * Περιορισμένος αριθμός θέσεων Ο κόσμος είναι γεμάτος με επίδοξους επιχειρηματίες. Ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσουν μια εταιρεία και να την οικοδομήσουν

ΕΝΑΡΞΗ

15 Μαρτίου 2023 - 18:00

ΛΗΞΗ

15 Μαρτίου 2023 - 18:45

Θέμα Webinar: “Γιατί αποτυγχάνουν οι start-ups”

Ημέρα: Τετάρτη 15 Μαρτίου
Ώρα: 18:00 – 18:45
Αξία: Δωρεάν*
* Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Ο κόσμος είναι γεμάτος με επίδοξους επιχειρηματίες. Ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσουν μια εταιρεία και να την οικοδομήσουν σε μια κερδοφόρα επιχείρηση. Ενώ, όμως, κάποιος μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση, δεν θα πετύχει ο καθένας.

Διεθνείς έρευνες δείχνουν σταθερά ότι αποτυγχάνουν μέχρι το 75% των νεοσύστατων εταιριών. Και αυτό το ποσοστό παραμένει σταθερό τα τελευταία 30 χρόνια. Άλλες μελέτες δείχνουν ότι το 22% των μικρών επιχειρήσεων αποτυγχάνει εντός ενός έτους από την ίδρυση τους, ενώ σχεδόν το μισό αποτυγχάνει εντός πέντε ετών και περίπου τα δύο τρίτα αποτυγχάνουν εντός 10 ετών.

Υπό το πρίσμα αυτών των στοιχείων, ο Νάσος Γεωργίαδης θα απαντήσει στα παρακάτω σημαντικά ερωτήματα: για ποιους λόγους αποτυγχάνει η πλειοψηφία των start-ups; τι χρειάζεται για να είναι ένας επιχειρηματίας επιτυχημένος; ποια μέτρα μπορούν να επιδιώξουν οι νέοι επιχειρηματίες προκειμένου να βάλουν τις βάσεις για την επιτυχία; πώς μπορώ να συγκεντρώσω νέα κεφάλαια.

Σε ποιους απευθύνεται:

► Σε επίδοξους επιχειρηματίες. Είτε είστε επιχειρηματίας για πρώτη φορά με την έναρξη μιας ιδέας είτε διερευνείτε την επιχειρηματικότητα σας, θα μάθετε τη γλώσσα των νέων επιχειρήσεων (start-ups).
► Σε νέους επιχειρηματίες σε πρώιμο στάδιο. Θα αποκτήσετε ένα πρωταρχικό πλαίσιο για να αξιολογήσετε τις ευκαιρίες, να διαχειριστείτε μια νέα εταιρία ή να χρηματοδοτήσετε μια επένδυση.κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να εισάγει αλλαγές στην εταιρία του, μικρή ή μεγάλη.
► Σε νέους πτυχιούχους. Δείτε τι χρειάζεται για να είστε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και να αξιολογήσετε αν θα ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να εργαστείτε για μια νέα επιχείρηση.

Στόχοι:

► Να μάθετε τι χαρακτηρίζει έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.
► Να αποφασίσετε εάν η επιχειρηματικότητα είναι σωστή για εσάς.
► Να μάθετε ποιες δεξιότητες χρειάζονται για να πετύχετε.
► Να μπορέσετε να καταλάβετε πώς να αποφύγετε κλασσικά λάθη που γίνονται από νέους επιχειρηματίες.
► Να εντοπίσετε μια επιχειρηματική ευκαιρία.
► Να γνωρίζετε τους λόγους που αποτυγχάνουν νέες επιχειρηματικές ιδέες και πως να τους αποφύγετε.
► Να αξιολογήσετε μια ιδέα και την αγορά για αυτήν
► Να εξερευνήστε τους κινδύνους και τις ανταμοιβές της επιχειρηματικότητας.
► Να γνωρίζετε τις βασικές οικονομικές αποφάσεις, που πρέπει να πάρουν οι επιχειρηματίες στα πρώιμα στάδια μιας νέας εταιρίας.
► Να κατανοήστε τη διαδικασία απόκτησης κεφαλαίων και πώς να μιλήσετε σε επενδυτές.

Συντελεστές Webinar

Ριάννα Χάιτα - 2Grow

Συντονιστής

Ριάννα Χάιτα

CEO ⎮ Solutions 2Grow
Founder ⎮ E-Marketing Clusters

Νάρκισσος Γεωργιάδης, ΜΒΑ Strategist & Executive Advisor Managing Partner, EXECON Executive Consulting. Senior Advisor, Werner International - 2Grow

Εκπαιδευτής

Νάσος Γεωργιάδης

Restructuring & Growth Strategist ⎮ EXECON S.A.