Τι μας οδηγεί στο Self Sabotage

Τι μας οδηγεί στο Self Sabotage - 2Grow
PRICE
69,00 55,00

ΕΝΑΡΞΗ

27 Οκτωβρίου 2021 - 19:00

ΛΗΞΗ

27 Οκτωβρίου 2021 - 20:00

Τι μας οδηγεί στο Self Sabotage - 2Grow

Αγοράστε το

69,00 55,00+Buy

2Grow Webinars

Μοναδικές εμπειρίες τηλεκπαίδευσης!
Τοπ επαγγελματίες σε συνεργασία με την ομάδα 2Grow, σε μια εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε!

Θέμα Webinar: “Τι μας οδηγεί στο Self Sabotage”

Ημέρα: Τετάρτη 27 Οκτωβρίου*
Ώρα: 19:00 – 20:00
Αξία: 69€
Early-bird: 55€
Multi-Buying: 49€ ή 42€

Για έκπτωση Multi-buying

  • 30% έκπτωση για την αγορά από 2 μέχρι και 5 συμμετοχών.
  • 40% έκπτωση για την αγορά 6 συμμετοχών και επάνω.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@2grow.gr

Περιγραφή

Το self-sabotage είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος σαμποτάρει τους στόχους και εμποδίζει την ευτυχία και την επιτυχία μας. Το πρώτο βήμα στο να ξεπεράσουμε το self-sabotage είναι να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι και να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που το προκαλεί πιο συγκεκριμένα.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Το συγκεκριμένο webinar είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν τι είναι το self-sabotage συγκεκριμένα και τι είναι αυτό που το προκαλεί.

 

Προϋποθέσεις / Απαιτήσεις

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου.

 

Στόχοι:

Το webinar “Τι μας οδηγεί στο self-sabotage” μας εξηγεί:

Tι είναι το self-sabotage και τους λόγους για τους οποίους σαμποτάρουμε τον εαυτό μας σε όλους τους τομείς της ζωής μας προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε και να είμαστε ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι.

 

* Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας θα ενημερωθείτε 2 ημέρες πριν.

Χρήσιμες πληροφορίες:

► Certificate: Μετά την ολοκλήρωση του webinar θα πάρετε μέσω email το πιστοποιητικό παρακολούθησης.
► "Θα φαίνομαι;": Κατά την διάρκεια του webinar θα βλέπετε μόνο εσείς τον εκπαιδευτή και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, όπως και με τους άλλους συμμετέχοντες μέσω μηνυμάτων (chat).

Τζωρτζίνα Σπέντζου - 2Grow

Τζωρτζίνα Σπέντζου

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητή

 

Η Τζωρτζίνα Σπέντζου είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Coach & Trainer. Έχει είκοσι χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη στελεχών, οργανισμών και ηγεσίας. Είναι κάτοχος του Executive Master in Consulting and Coaching for Change από το INSEAD και του Master in Counseling Psychology and Psychotherapy από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας. Με βάση την επαγγελματική και ακαδημαϊκή της εμπειρία, συμβουλεύει στελέχη και επιχειρήσεις στην αλλαγή συμπεριφοράς, ηγεσίας και κουλτούρας. Έχει εκπαιδεύσει και συμβουλεύσει στελέχη διεθνώς σε θέματα απόδοσης, πωλήσεων, επικοινωνίας, ηγεσίας, αλλαγής, μετάβασης, δυναμικής ομάδας και διαχείρισης σύγκρουσης, επίλυσης προβλημάτων και επίτευξης στόχων. Έχει Bachelor in Management and Systems από το Cass Business School και Master in Marketing Management από το Middlesex Business School. Έχει πιστοποιηθεί σε διεθνή ψυχομετρικά εργαλεία όπως DISC, Hogan, Myers Briggs και Strong Interest Inventory. Έχει πραγματοποιήσει την πρώτη διεθνή έρευνα σε CEOs που μελέτησε τα τραύματα της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας που τους οδήγησαν να αναζητήσουν θέση ισχύος σε επιχειρήσεις.