Change Management στην Post Covid εποχή

Change Management στην Post Covid εποχή - 2Grow
PRICE
149,00 119,00

ΕΝΑΡΞΗ

29 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:00

ΛΗΞΗ

29 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:00

Change Management στην Post Covid εποχή - 2Grow

Αγοράστε το

149,00 119,00+Buy

2Grow Webinars

Μοναδικές εμπειρίες τηλεκπαίδευσης!
Τοπ επαγγελματίες σε συνεργασία με την ομάδα 2Grow, σε μια εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε!

Θέμα Webinar: “Change Management στην Post Covid εποχή”

Ημέρα: Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου *
Ώρα: 17:00 – 18:00
Αξία: 149€
Early-bird: 119€
Multi-Buying: 104€ ή 90€

Για έκπτωση Multi-buying

  • 30% έκπτωση για την αγορά από 2 μέχρι και 5 συμμετοχών.
  • 40% έκπτωση για την αγορά 6 συμμετοχών και επάνω.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@2grow.gr

Περιγραφή:

Οι κορυφαίες εταιρίες καινοτομούν συνεχώς, προσαρμόζονται στις νέες επιχειρηματικές συνθήκες και εκμεταλλεύονται ευκαιρίες πριν το κάνουν οι ανταγωνιστές τους.

Εστιάζοντας στην ηγεσία της οργανωτικής αλλαγής, αυτό το webinar διοίκησης αλλαγών, αναδεικνύει την ανάγκη της συνεχούς προσαρμογής και εναρμόνισης των επιχειρήσεων στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος, ώστε να καταστεί εφικτή η επιβίωση και η ανάπτυξη τους, καθώς και η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσα από αυτές.

H 2Grow και ο Νάσος Γεωργιάδης παρουσιάζουν ένα webinar που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να ηγηθείτε στρατηγικές αλλαγές στην εταιρεία σας, που θα εμπνέουν την ανάγκη για οργανωτική αλλαγή και θα οδηγούν την εταιρική επιτυχία.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

• Σε κάθε στέλεχος επιχείρησης που κατέχει διοικητική θέση (ανεξάρτητου βαθμίδας) και πρέπει να εισάγει με επιτυχία αλλαγές στην εταιρία/διεύθυνση/τμήμα/ομάδα του.
• Σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να εισάγει αλλαγές στην εταιρία του, μικρή ή μεγάλη.

 

Απαιτήσεις / Προϋποθέσεις:

Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση του αντικειμένου.

 

Στόχοι:

► Να οδηγήσετε την οργανωτική εξέλιξη και την καινοτομία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που εξελίσσεται γρήγορα.
► Να αποκτήσετε νέα εικόνα για τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες για την εξάλειψη των εμποδίων στην διαδικασία αλλαγής.
► Να βελτιώσετε την ικανότητά σας και να γίνετε αποτελεσματικός παράγοντας εταιρικής αλλαγής και οργανωτικής ανανέωσης.
► Να μπορέσετε να κατέχετε και να εφαρμόζετε μια κριτική κατανόηση των θεωριών και τεχνικών διαχείρισης της αλλαγής σε οποιαδήποτε κατάσταση αλλαγής.
► Να ενισχύσετε την ικανότητά σας και να δράσετε ως παράγοντες αλλαγής μέσα στην επιχείρηση.
► Να συνειδητοποιήσετε τις ανθρώπινες αντιδράσεις σε κάθε αλλαγή μέσα στην επιχείρηση σας, ώστε να μπορέσετε να τις χειριστείτε με επιτυχία.
► Να μπορείτε να αναλύετε κάθε πλαίσιο εντός του οποίου μια αλλαγή πρέπει να λάβει χώρα, ώστε να σχεδιάζετε την κατάλληλη στρατηγική.
► Να αναγνωρίσετε την βασική αρχή ότι η αλλαγή είναι «συγκεκριμένο πλαίσιο» και επομένως δεν υπάρχει έτοιμη λύση “off-the-shelf” που να μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις αλλαγής.

 

* Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας θα ενημερωθείτε 2 ημέρες πριν.

Χρήσιμες πληροφορίες:

► Certificate: Μετά την ολοκλήρωση του webinar θα πάρετε μέσω email το πιστοποιητικό παρακολούθησης.
► "Θα φαίνομαι;": Κατά την διάρκεια του webinar θα βλέπετε μόνο εσείς τον εκπαιδευτή και θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του, όπως και με τους άλλους συμμετέχοντες μέσω μηνυμάτων (chat).

Νάρκισσος Γεωργιάδης, ΜΒΑ Strategist & Executive Advisor Managing Partner, EXECON Executive Consulting. Senior Advisor, Werner International - 2Grow

Νάρκισσος Γεωργιάδης

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητή

ΜΒΑ, Strategist & Executive Advisor. Managing Partner, EXECON Executive Consulting. Senior Advisor, Werner International.

Έχει πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Pittsburgh (ΗΠΑ) και MBA από το Manchester Business School (Αγγλία).

Ξεκίνησε την καριέρα του με την Procter & Gamble στη Γερμανία, διατέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος θυγατρικών εταιριών στην Ελλάδα και Ιταλία του Γερμανικού Πολυεθνικού Ομίλου Daimler και Διευθύνων Σύμβουλος του εισηγμένου στο ΧΑΑ ομίλου της Ελληνικής Υφαντουργίας. Tα τελευταία 2 χρόνια έχει ιδρύσει την εξειδικευμένη σε αναδιαρθρώσεις εταιρία συμβούλων EXECON, την εξειδικευμένη σε καινοτομία εταιρία συμβούλων MENS & Co και συνεργάζεται με την Νο1 εταιρία συμβούλων στην κλωστοϋφαντουργία Werner International σε projects στην Ευρώπη, Αφρική και Ασία.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση εταιριών. Βοηθάει επιχειρηματίες και διευθύνοντες συμβούλους να διατηρήσουν και να αυξήσουν την αξία των επιχειρήσεων τους υλοποιώντας προγράμματα αναδιάρθρωσης, ανάπτυξης και καινοτομίας.

Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπ. Δικαιοσύνης, Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής από το YPO-INSEAD και Πιστοποιημένος Coach της Μεθόδου Ανάπτυξης Καινοτομίας σε Επιχειρήσεις FORTH.