Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

Εάν το μάθημα που αγοράσατε δεν είναι αυτό που περιμένατε, μπορείτε να ζητήσετε, εντός 30 ημερών από την αγορά του μαθήματος, η 2grow να εφαρμόσει επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε την επιστροφή χρημάτων ως πίστωση επιστροφής χρημάτων ή ως επιστροφή χρημάτων στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, ανάλογα με τις δυνατότητες των συνεργατών επεξεργασίας πληρωμών, την πλατφόρμα από την οποία αγοράσατε το μάθημά σας (ιστότοπος, εφαρμογή για κινητά ή τηλεοπτικές εκπομπές) και άλλους παράγοντες. Δεν θα σας επιστραφεί επιστροφή χρημάτων εάν το ζητήσετε μετά τη λήξη της προθεσμίας εγγύησης των 30 ημερών. Ωστόσο, εάν ένα μάθημα που αγοράσατε προηγουμένως έχει απενεργοποιηθεί για νομικούς ή πολιτικούς λόγους, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων πέραν αυτού του ορίου των 30 ημερών. Η 2grow διατηρεί επίσης το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στους μαθητές πέραν του ορίου των 30 ημερών σε περιπτώσεις ύποπτης ή επιβεβαιωμένης απάτης λογαριασμού.

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ακολουθήστε τα βήματα εδώ. Όπως περιγράφεται αναλυτικά στους Όρους Εκπαιδευτών, οι εκπαιδευτές συμφωνούν ότι οι μαθητές έχουν το δικαίωμα να λάβουν αυτές τις επιστροφές.

Εάν αποφασίσουμε να εκδώσουμε πιστώσεις επιστροφής χρημάτων στον λογαριασμό σας, θα εφαρμοστούν αυτόματα στην επόμενη αγορά μαθημάτων στον ιστότοπό μας, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές στις εφαρμογές μας για κινητά ή τηλεοπτικά. Οι πιστώσεις επιστροφής χρημάτων ενδέχεται να λήξουν εάν δεν χρησιμοποιηθούν εντός της καθορισμένης περιόδου και δεν έχουν χρηματική αξία.

Κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, εάν πιστεύουμε ότι κάνετε κατάχρηση της πολιτικής επιστροφής χρημάτων, όπως εάν έχετε καταναλώσει ένα σημαντικό μέρος ενός μαθήματος που θέλετε να επιστρέψετε ή εάν έχετε επιστρέψει προηγουμένως ένα μάθημα, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων σας , απαγόρευση του λογαριασμού σας και / ή περιορισμός κάθε μελλοντικής χρήσης των Υπηρεσιών. Εάν απαγορεύσουμε τον λογαριασμό σας ή απενεργοποιήσουμε την πρόσβασή σας σε ένα μάθημα λόγω παραβίασης αυτών των Όρων ή των Οδηγιών εμπιστοσύνης και ασφάλειας, δεν θα δικαιούστε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.